Een enthousiaste blik achter de schermen

‘Achter de schermen bruist het van creativiteit bij Bee in Media. In de meest letterlijke zin, want net als mijn collega’s breng ik heel wat tijd door achter mijn iMac. Aangezien ik mijn werk met passie doe en ik daarbij samenwerk met mijn super creatieve collega’s, ervaar ik deze werktijd vooral als ‘quality time’.  Mijn takenpakket bestaat uit het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers tot het in teamverband realiseren van complete projecten. Het geeft elke keer opnieuw een kick om met klanten en collega’s mee te denken. Als een spin in het web vernieuwende ideeën en strategieën mee om te zetten in unieke en tastbare resultaten.

Mijn hoogste doel bij Bee in Media is klanten tevreden maken. Als onze creatieve vermogens daartoe maximaal hebben bijgedragen, kan mijn dag niet meer stuk.

Marijke Schepers, Grafisch Communicatie-advies

Bee in Media