Hoe 2021 nu al een Bee-zonder jaar is!

De vraag naar goede voornemens blijft na het aanbreken van het nieuwe jaar zelden onbeantwoord. Nagenoeg iedereen heeft ze. Of het nu gaat om stoppen met roken, een betere conditie of meer succes in business. Waar het bij velen nog de vraag is of ze zullen uitkomen, beleven wij een 2021-entree met een paar voornemens die als ‘werk in uitvoering’ op onze agenda staan.

Het meest verrassende en tegelijk heuglijke feit is ongetwijfeld het vooruitzicht op de verhuizing naar ons eigen bedrijfspand. Als alle stappen genomen zijn, prijkt het Bee in Media logo medio komend voorjaar op de gevel van een bijzonder pand in Landgraaf. Het is een droom die in vervulling gaat…

Het volgende wapenfeit-in-wording is de implementatie en ingebruikname van Naviga Ad – een nieuw order- en productiesysteem om onze orderadministratie en productieprocessen nog beter te kunnen reguleren en administreren. Bovendien kunnen wij hiermee ons orderpakket uitbreiden voor onze huidige en toekomstige klanten en bepaalde taken van hen overnemen.

Om onze goede reputatie als sociaal betrokken partner hoog te houden, willen we er ook voor onze klanten zijn als het even wat minder gaat. Zo willen we met diverse laagdrempelige acties een extra impuls geven aan onder meer de horeca en evenementenbranche – twee beroepsgroepen die zwaar te leiden hebben gehad aan de gevolgen van de RIVM-maatregelen.

Een consequente instroom van nieuwe collega’s is van levensbelang. Om de aanwas van gepassioneerde en vakbekwame mediavormgevers te bevorderen, willen we dit jaar meerdere stageplekken ter beschikking stellen. Zo spelen we niet alleen kort op de bal maar werken we ook mee aan een gezonde toekomst voor onze bedrijfstak.

Last but not least willen we laten zien dat we een warm kloppend hart hebben voor projecten die mensen met elkaar verbindt en die een positief effect hebben op onze leefomgeving. Gelukkig hebben we als mediaspecialist alles in huis om voor initiatiefnemers en organisaties die hierin leidend zijn een betekenisvolle sponsor te kunnen zijn.

Wat ons betreft tot ziens, en dat ook in 2021 uit mogen komen!