C&O Travel – een onafhankelijke reisorganisatie met vestigingen in Nederland, België en Duitsland – is naast allround reisbureau tevens specialist op het gebied van cruises wereldwijd. Ook op het gebied van groepsreizen op maat (desgewenst met reisleiding), de verkoop van evenemententickets en als boekingspartner voor Eurodisney/Disneyland ® Paris toont het bedrijf zich een dienstverlener met een hoge klanttevredenheidsscore. Daar hoort de professionele uitstraling bij waar het team van Bee in Media steevast de basis voor legt.

Klant

C&O travel

Diensten

Print (Brochure), Online magazine, Advertenties voor dagbladen

C&O Travel – een onafhankelijke reisorganisatie met vestigingen in Nederland, België en Duitsland – is naast allround reisbureau tevens specialist op het gebied van cruises wereldwijd. Ook op het gebied van groepsreizen op maat (desgewenst met reisleiding), de verkoop van evenemententickets en als boekingspartner voor Eurodisney/Disneyland ® Paris toont het bedrijf zich een dienstverlener met een hoge klanttevredenheidsscore.

Wij hebben een bijdrage geleverd aan dit streven, aanvankelijk met de realisatie van een e-book, een brochure rond Eurodisney-reizen en in een later stadium de online versie hiervan. Dit digitale Bee-zine heeft als voordeel dat C&O Travel middels Google Analytics zicht heeft op hoe de informatie op dit platform gelezen wordt. Dankzij deze statistische informatie kan het bedrijf nu meer leads genereren.

Als mediapartner maken we voor C&O Travel ook advertenties voor de publiciteitscampagnes in de dagbladen.

Dat we onze werkzaamheden naar tevredenheid uitvoeren blijkt wel uit de feedback: C&O Travel ziet in ons een partner die snel reageert en nauwgezet op specifieke wensen inspeelt. Ook vanwege onze korte communicatielijnen en onze flexibiliteit onder uitdagende omstandigheden oogsten we veel waardering.

Wilt u ook waardevolle acties in uw e-magazine, white paper of op uw website meetbaar maken voor meer omzetresultaat?