De dienstverlening van SLIM Accountants bestaat uit het ondersteunen, adviseren en begeleiden van hun partners om strategische keuzes te maken en te komen tot een administratief, fiscaal, juridisch en arbeidsrechtelijk gezonde bedrijfsvoering. De dagelijkse praktijk van het administratiekantoor aan Vogt 21 in Heerlen vormt hierbij altijd het startpunt.

Bee in Media is steun en toeverlaat bij het definiëren en uitdragen van het imago van SLIM Accountants als de financieel dienstverlener met een streepje voor.

Klant

Slim Accountants

Diensten

Huisstijl, website, social media en blogs

Voor SLIM Accountants hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze opdracht hebben we volbracht met een resultaat dat aan alle kenmerken van SLIM voldoet: professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en vertrouwelijkheid.

Om deze kenmerken op een pakkende manier zichtbaar te maken, hebben onze brand designers alle communicatiemiddelen zorgvuldig tegen het licht gehouden en opnieuw ontworpen en gemaakt: het logo, het visitekaartje en het briefpapier, maar ook de website (zowel het design als de content), de presentatie op social media en alle promotiematerialen. Zo zijn we gekomen tot een uitstraling en tone-of-voice waarmee de medewerkers van SLIM hun klanten voortaan op een inspirerende manier kunnen aanspreken.

Kiest u ook voor een sprekende huisstijl die ook online de identiteit van uw bedrijf bepaalt en klanten aan u bindt?