WijLimburg is een ijzersterk merk voor ondernemend Limburg. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste headlines en ontwikkelingen van de Limburgse economie en het Limburgse bedrijfsleven, volgt de website van WijLimburg, checkt de bekende ochtend-nieuwsbrief, leest WijLimburg Magazine en bezoekt de WijLimburg Events- en Academy-activiteiten. WijLimburg is voor de Limburgse ondernemer een nieuwsmerk en ontmoetingsplaats tegelijk. Voor WijLimburg vormt Bee in Media de altijd nabije partner voor het professioneel vormgeven van promotie-uitingen en het relatiemagazine.

Klant

WijLimburg

Diensten

Printmagazine, online magazine, advertenties, leaflets

WijLimburg – het toonaangevende platform voor ondernemend Limburg – brengt drie keer per jaar WijLimburg Magazine uit. Wij vervaardigen dit B2B-relatiemagazine met 20.000 lezers sinds we enkele jaren geleden de jubileumuitgave in het kader van het tienjarig bestaan van WijLimburg hebben mogen ontwerpen.

Tegenwoordig maken we tevens de online variant van dit periodiek. Uiteraard voorzien van tools om te zien hoe actief bezoekers op de pagina’s zijn en volledig responsive, dus ook op mobiele devices handzaam en in een fraaie opmaak te lezen.

Tenslotte zijn er nog diverse andere werkzaamheden waar we in het kader van deze samenwerking bij van dienst zijn. Zo maken we een grote verscheidenheid aan leaflets, eigen advertenties en html5-banners die voor promotiedoeleinden worden ingezet.

Ook uw doelpubliek informeren en klanten een platform bieden met een  online magazine?